Sastojci:700 g janjećih kotleta80 g bijela kukuruzna krupica400 ml mlijeka50 g maslaca4 žlice maslinovog ulja100 g mascarponea100 g čvaraka4 mrkve1 žlica sezamasol i papar
Srijeda, 30 Travanj 2014 15:47

Palentica sa šalšom i lignjama

Autor :  Akademija Magazin
Sastojci: 2 veća krumpira; 20 dag kozica;25 dag skuhanog i ocijeđenog slanutka; 4 režnja češnjaka; prstohvat-dva origana i timjana; 1 jaje; 2 žlice nasjeckanog peršina;…
Utorak, 18 Veljača 2014 16:36

Pečeni janjeći kotleti na šarenoj salati s grilanim nektarinama

Autor :  Akademija Magazin
Praesent venenatis eget diam id eleifend. In in libero vel lacus viverra condimentum eu nec libero. Nullam dapibus tortor eget turpis tristique porta. Etiam eleifend…
Utorak, 18 Veljača 2014 16:32

Pečena ricotta s parmezanom na pikantnoj salati

Autor :  Akademija Magazin
Praesent venenatis eget diam id eleifend. In in libero vel lacus viverra condimentum eu nec libero. Nullam dapibus tortor eget turpis tristique porta. Etiam eleifend…
Utorak, 18 Veljača 2014 16:30

Krem juha od mladog špinata s mladim kozjim sirom i jajem

Autor :  Akademija Magazin
Praesent venenatis eget diam id eleifend. In in libero vel lacus viverra condimentum eu nec libero. Nullam dapibus tortor eget turpis tristique porta. Etiam eleifend…
Utorak, 18 Veljača 2014 16:24

Jastučići od lisnatog tijesta sa slanim šlagom, tvrdo kuhanim jajem i kavijarom

Autor :  Akademija Magazin
Praesent venenatis eget diam id eleifend. In in libero vel lacus viverra condimentum eu nec libero. Nullam dapibus tortor eget turpis tristique porta. Etiam eleifend…
Utorak, 18 Veljača 2014 16:17

Griz koch s umakom od jagoda (kolač od pšenične krupice)

Autor :  Akademija Magazin
Praesent venenatis eget diam id eleifend. In in libero vel lacus viverra condimentum eu nec libero. Nullam dapibus tortor eget turpis tristique porta. Etiam eleifend…
Utorak, 18 Veljača 2014 16:12

Creme brulee od jogurta s maslinama

Autor :  Akademija Magazin
Crème brûlée je klasik francuke kuhinje, definitivno jedan od boljih deserta i naći ćete ga na jelovniku skoro svih restorana u Francuskoj. To je ukusna…