Utorak, 18 Veljača 2014 15:29

Hrana je vrlo ozbiljna igra

Autor :  Akademija Magazin
Akademija vrlo angažirano pristupa temi igre u kuhinji. Tečajevi koje pripremamo odraz su novih spoznaja i vrlo dinamične scene moderne kulinarske edukacije djece u raznim…
Utorak, 18 Veljača 2014 13:05

Vrijeme je da i hrvatski restorani uvedu dječje menije

Autor :  Ivan Violić
Restorani sa specijaliziranim dječjim jelovnicima, i drugim sadržajima za djecu, u mnogim su civilizirnim sredinama postali prirodan i rastući segment restoranske i turističke industrije. Posvuda…
Utorak, 18 Veljača 2014 13:00

Vražićak u restoranu? Bez panike, molim!

Autor :  Mateo Lovrak
Strahujete li od odlaska u restoran sa svojim nestašnim mališanom, sklonim nepredvidivim vragolijama? Nepotrebno. Thomas Schafer-Elmayer, u svojoj knjizi dječjeg bontona, otkriva kako postupiti da…